Tražite novi posao?

Znamo koliko potraga za novim poslom može biti obeshrabrujuća i iscrpljujuća, a isto tako i oduzima puno vremena.

Ako teško pronalazite vrijeme za prijave na oglase za posao uz trenutni posao i društveni život, javite nam se! Vodimo Vas kroz cijeli proces zapošljavanja i usmjeravamo Vas u skladu s Vašim vještinama i željama.

Trebate nove zaposlenike?

Posredujemo pri zapošljavanju, specijalizirani smo za regrutaciju i selekciju te opskrbljivanje poslodavaca kvalitetnom radnom snagom. 

Ako tražite radnike kako bi u Vašoj firmi upotpunili slobodna radna mjesta, da bi bili konkurentniji i produktivniji, javite nam se! Tražimo zaposlenike prema Vašim potrebama, a Vi odlučujete o konačnom odabiru kandidata.

Tko smo?

Global Business Compounds specijalizirana je agencija za privremeno zapošljavanje sa sjedištem u Zagrebu. Osiguravamo kompletnu administrativnu, tehnološku i procesnu podršku prilikom privremenog zapošljavanja u svim djelatnostima u skladu sa Zakonom o radu RH.

Cilj našeg poslovanja leži u spajanju radno sposobnih osoba koji traže zaposlenje u različitim djelatnostima, i ozbiljnih poslodavaca koji trebaju pomoć i vrhunsku podršku prilikom odabira i poslovnog odnosa s ljudskim resursima.

Za kandidate

Pratimo i savjetujemo radnika od trenutka prijave do odlaska na radno mjesto.

Za poslodavce

Profiliramo idealnog zaposlenika u suradnji s poslodavcem te provodimo aktivnosti regrutiranja i selekcije.

Usluge

Pružamo profesionalnu, učinkovitu i fleksibilnu uslugu koja uključuje outsourcing, administrativne usluge te usluge edukacije i savjetovanja.

Savjeti za karijeru

Uz naše savjete pozicionirajte se što bolje na tržištu rada.

Brojke prezentiraju naše poslovanje.
0
Godina iskustva
0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Sretnih poslodavaca
Naše usluge

Naša usluga podrazumijeva pomoć oko ishođenja radnih dozvola i viza, cjelokupnu brigu za postupak prijave i zaposlenje, vremenski neograničena podrška prilagodbe u novoj okolini te u konačnici profesionalnost i korektnost u poslovnom odnosu naših aplikanata i poslodavaca.

Zapošljavanje

Pružamo profesionalnu, učinkovitu i fleksibilnu uslugu outsourcinga, prilagođenu svakom klijentu posebno, istražujemo tržište rada i nudimo administrativne usluge na podučju: graditeljstva, prijevozništva, usluge održavanja i čišćenja, zaštite, turizma, ugostiteljstva i sl.

Savjetovanje

Nudimo korisne poslovne savjete prilikom pisanja životopisa i ponašanja na intervjuu za posao kao i pripremu aplikanata na aklimatizaciju u novoj sredini.

Educiranje

Organiziramo obuke i edukaciju za potencijalne kandidate u skladu sa zahtjevima i potrebama pojedinih zemalja i poslodavaca, te širimo moć etičnog poslovanja između različitih kultura.

Za poslodavce

Personaliziranim pristupom aktivno surađujemo s poslodavcem tijekom cijele procedure selekcije i regrutiranja te se prilagođavamo specifičnim zahtjevima i uvjetima.

Profiliramo idealnog zaposlenika u suradnji s poslodavcem te provodimo aktivnosti regrutiranja i selekcije, prateći sljedeće korake:

 • Pronalazak najboljih i adekvatnih radnika za vaše poduzeće.
 • Obavljamo za Vas zahtjevan proces selekcije i regrutacije.
 • Omogućavamo Vam da dobijete optimalnog radnika u najkraćem mogućem roku.
 • Provodimo standardnu proceduru koja se sastoji od sakupljanja i provjere dokumentacije, testiranja znanja, provjera kvalifikacija te intervjua s potencijalnim kandidatom.
 • Po potrebi organiziramo i specifična testiranja potrebna za sigurno i uspješno obavljanje radnih obaveza te organizaciju dodatne obuke ili treninga za radnika ili grupu.
Za kandidate
 • Pratimo i savjetujemo Vas od trenutka prijave do odlaska na radno mjesto.
 • Apliciramo za oglašenu poziciju u skladu sa željama i sposobnostima radnika.
 • Prikupljamo i pregledavamo dokumentaciju.
 • Savjetujemo i ishodimo dokumentaciiju u za to predviđenim ustanovama s uslugom prevoditelja.
 • Savjetujemo u vezi radnih uvjeta i života u stranoj zemlji te provjeravamo uvjete smještajnih jedinica.
 • Testiramo znanje jezika i ukoliko je potrebno nudimo uslugu prevođenja.
 • Korespondiramo s poslodavcem.
 • Pomažemo u procesu odlaska i relokacije.