O nama

Tko smo?

Global Business Compounds specijalizirana je agencija za privremeno zapošljavanje sa sjedištem u Zagrebu. Osiguravamo kompletnu administrativnu, tehnološku i procesnu podršku prilikom privremenog zapošljavanja u svim djelatnostima u skladu sa Zakonom o radu RH.

Cilj našeg poslovanja leži u spajanju radno sposobnih osoba koji traže zaposlenje u različitim djelatnostima, i ozbiljnih poslodavaca koji trebaju pomoć i vrhunsku podršku prilikom odabira i poslovnog odnosa s ljudskim resursima.

Kao agencija za zapošljavanje posjedujemo široku mrežu poslovnih kontakata i imamo informacije o brojnim pozicijama, te iz prve ruke provjerenim radnim jedinicama.

Zahvaljujući brojnim suradnicima diljem Srednje i Jugoistočne Europe i detaljnom istraživanju tržišta rada, Global Business Compounds je agencija koja uviđa potrebu za uvođenjem inozemne radne snage, te razumije potrebe modernih i urbanih poslodavaca.

Ono što nas čini jedinstvenom agencijom je činjenica da smo uključeni u sve pripremne i postoperativne korake u procesu privremenog zapošljavanja. Naša usluga podrazumijeva pomoć oko ishođenja radne dozvole i viza, cjelokupnu brigu za postupak prijave i zaposlenje, vremenski neograničena podrška prilagodbe u novoj okolini te u konačnici profesionalnost i korektnost u poslovnom odnosu naših aplikanata i poslodavaca.

Poslovni podaci
Naziv tvrtke

Global Business Compounds za privremeno zapošljavanje

Sjedište

Savska cesta 28, 10 000 Zagreb

OIB

45056061174

IBAN

HR9223400091110972650

MBS

081205846