Usluge

Zapošljavanje

Pružamo profesionalnu, učinkovitu i fleksibilnu uslugu outsourcinga, prilagođenu svakom klijentu posebno, istražujemo tržište rada i nudimo administrativne usluge na podučju: graditeljstva, prijevozništva, usluge održavanja i čišćenja, zaštite, turizma, ugostiteljstva i sl.

Kod nas su zadovoljstvo klijenata i poslodavaca najviši prioritet. Brinemo o tome da su svi radnici tretirani dostojanstveno. Predani smo da Vam pružimo profesionalnu uslugu i podršku prilikom traženja posla, a s druge strane korektno surađujemo i koordiniramo sa poslodavcima.

Savjetovanje

Nudimo korisne poslovne savjete prilikom pisanja životopisa i ponašanja na intervjuu za posao kao i pripremu aplikanata na aklimatizaciju u novoj sredini. 

Postoji velika mogućnost da smo već surađivali s menadžerom koji vodi selekcijski postupak te Vam osiguravamo konstruktivne informacije i savjete za sami intervju, kao i kakva pitanja možete očekivati.

 

Educiranje

Organiziramo obuke i edukaciju za potencijalne kandidate u skladu sa zahtjevima i potrebama pojedinih zemalja i poslodavaca, te širimo moć etičnog poslovanja između različitih kultura.

Edukacija može uključivati pripreme za polaganje međunarodno priznatih certifikata iz znanja jezika i općenito iz struke, kao i dodatnu obuku potrebnu za uspješno izvršavanje radnih zadataka.